Cauta in stiri

RSS Feed

SENZATIONAL

Monopol pe mondialele de viteza

Nelu Banica | 11.10.2012
Foto ©: MotoGP

Carmelo Ezpeleta, CEO la Dorna, a tinut o conferinta de presa la Motegi in care a facut referire la viitorul celor doua mari competitii de viteza de nivel mondial, MotoGP si SuperBike. Spiritele au inceput sa se agite iar jurnalistii au inceput sa pune intrebari si sa faca speculatii inca de la etapa de SBK de la Magny Cours cand s-a anuntat achizitionarea companiei Bridgepoint, detinatoarea firmelor Infront Sports and Media si Dorna precum si deciziile luate de Dorna (detinatoarea drepturilor asupra MotoGP) si Infront Motorsport (detinatoarea drepturilor SBK).
In urma cu un an, cel mai mare actionar al Dorna Sports, Bridgepoint, a achizitionat Infront Sports and Media, proprietarul lui Infront Motorsport.
Speculatiile conduc la monopolizarea celor doua competitii de viteza in mainile unui singur proprietar, care ar putea decide preturile si conditiile dupa bunul plac. Ezpeleta a declarat ca deocamdata in 2013 se va merge pe aceeasi structura si organizare ca in acest an dar in 2014 se vor opera niste modificari.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.