Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Monster Energy renunta la Hopkins pentru Rossi

17.01.2009
Foto ©: Fiat Yamaha Team

Dupa toate informatiile si zvonurile privind viitorul nesigur al celor de la Kawasaki in MotoGP, compania de bauturi energizante Monster Energy nu a vrut sa isi riste prezenta in noul sezon.

Pilotul John Hopkins a ramas astfel fara sustinerea companiei americane, in favoarea campionului din 2008, Valentino Rossi. Chiar daca nu se stiu foarte multe amanunte cu privire la termenii contractului, s-a aflat ca Monster Energy il va sponsoriza pe Rossi pentru doi ani de zile, cu o suma de 2.5 milioane de euro, existand si un bonus de jumatate de milion de euro, daca italianul va castiga campionatul.

Stirea este una foarte grea pentru Hopkins, care a ramas pe tusa in sezonul 2009. Intelegerea cu cei de la Monster ar fi facut mai usoara semnarea unui nou contract insa acum fara sprijinul companiei de bauturi, pilotul va avea mari dificultati in gasirea unei noi echipe.

Un comunicat oficial este de asteptat in zilele urmatoare. Vom reveni cu mai multe detalii.

Via | MotoBlog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.