Cauta in stiri

RSS Feed

El Clasico al motociclismului

MotoGP2014: Rossi VS Marquez

Ciprian | 24.03.2014
Foto ©:

Prima cursa de la Qatar nu a fost tocmai buna pentru cel ce a castigat de 9 ori campionatul MotoGP, si anume Valetino Rossi. El spune ca batalia sa cu tanarul Marc Marquez a fost “ totul intr-un singur loc”.

Piloti precum Lorenzo, Bradley Smith (Monster Yamaha tech 3) si Stefan Bradl( LCR Honda) au avut parte de accidente lasandu-l pe “Doctor” sa inainteze si sa concureze direct cu cel mai tanar campion din MotoGP.

Rossi a spus: “Sunt foarte fericit, dar in acelasi timp si putin suparat fiindca am pierdut primul loc. Marc este foarte puternic si mi-a placut interactiunea cu acesta.”

“A fost o cursa extraordinara, amuzanta la inceput, am inceput printre ultimii si am riscat pe parcursul cursei. Am fost precis si nu am facut greseli. La final, mi-am jucat cartea cu Marc dar el a fost mai puternic decat mine si merita pe deplin locul ocupat.”

De specificat faptul ca Rossi a terminat la doar 0.259 secunde in spatele lui Marquez.

Marquez a declarat: “Sunt incantat de rezultatul obtinut! Acest weekend a fost plin de piloti experimentati, care au incercat sa lupte pentru primul loc, si totusi, eu am putut sa fac fata pana la final.”

“Batalia cu Valentino a fost cea mai buna parte a cursei, dupa castigarea acesteia…chiar mi-a placut!”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.