Cauta in stiri

RSS Feed

MotoGP Austria: Iannone: "Este un moment magic!"

Ciprian | 16.08.2016
Foto ©:

Andrea Iannone a reusit o super victorie la clasa regina in Austria dupa ce italianul a urcat Ducati pe primul loc pe podium dupa 6 ani, anteriorul fiind Casey Stoner la Philip Island in 2010.

Iannone care a fost criticat dupa numeroasele incidente din sezon a reusit sa ii calce pe urmele lui Stoner si sa faca mandra echipa Ducati.

"Este un moment frumos, este un moment magic pentru mine dar si pentru Ducati sa vina cu o victorie dupa 6 ani.

Este greu de explicat sentimentul, dar a fost o cursa incredibila. Andrea a pilotat foarte rapid si a franat bine iar Jorge de la inceput a tras tare si a incercat sa stea in fata mea. Am vrut sa fac o cursa perfecta si sa pastrez anvelopele soft. Pentru mine a fost important sa nu folosesc anvelopele 100% iar strategia a functionat."

Iannone va termina contractul de 4 ani cu Ducati si se va alatura celor de la Suzuki pentru 2017 in timp ce Dovizioso a fost ales sa ramana in echipa impreuna cu viitorul coleg Jorge Lorenzo.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.