Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

MotoGP fara ziua de vineri din 2010

20.03.2009
Foto ©: MotoGP

Carmelo Ezpeleta a confirmat faptul ca o etapa MotoGP se va desfasura, incepand cu sezonul competitional 2010, numai in zilele de sambata si duminica. Ezpeleta a declarat recent jurnalistilor spanioli ca aceasta masura va fi introdusa pentru a incerca sa reduca costurile din campionat.

"In 2010 vor fi numai doua zile, sambata si duminica. Trebuie sa luam aceste masuri pentru a reduce costurile, nu exista alt motiv. Obiectivul nostru este sa oferim maximul de spectacol pentru costuri. Am discutat cu toate echipele implicate si vom petrece weekendul din campionat timp de doua zile incepand de anul viitor."

Carmelo Ezpeleta a comentat si asupra cresterii in popularitate a Campionatului Mondial de Superbike in timp ce MotoGP trece printr-o perioada dificila. "Superbike este un campionat care reprezinta lumea motocicletelor de productie in timp ce noi avem prototipuri. In orice caz, marii campioni au fost toti aici."

"Nu vad nici o problema ca WSBK se imbunatateste in fiecare an. Noi suntem cei care trebuie sa progresam."

Via I Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.