Cauta in stiri

RSS Feed

motogp

MotoGP la Le Mans

Costi Radoi | 21.05.2012
Foto ©: motogp official

Pe o vreme caineasca, cu o ploaie ce a scuturat la maxim norii, s-a desfasurat la Le Mans, in Franta, o noua etapa a MotoGP-ului.

La clasa Moto3, Louis Rossi (FTR Honda) a reusit victoria, pe locurile urmatoare clasandu-se Moncayo (Kalex KTM) si Rins (Suter Honda). A fost o cursa foarte dificila cu multe abandonuri, printre care Fenati, Faubel si Vinales.

Clasa Moto2 l-a avut ca invingator pe Luthi, pe Suter, care a fost urmat de Corti si Redding, ambii pe Kalex. Si aici ploaia si-a cerut tributul, piloti ca Marquez, De Angelis si Di Meglio nereusind sa termine cursa.

Dupa o mare perioada in care doar clasele mici ne-au incantat cu duelurile, o perioada in care clasa mare era un motiv de plictis, iata ca in sfarsit am avut o cursa memorabila. La clasa MotoGP ploaia a fost combustibilul spectacolului.

Victoria a fost obtinuta de Lorenzo, care s-a si instalat la conducerea clasamentului, insa invingatorul moral a fost Valentino Rossi, care a reusit sa ocupe pozitia a doua dupa un duel prelungit si spectaculos cu Stoner, ocupantul pozitiei a treia. Acest loc 2 a mai ridicat un pic moralul italianului si al echipei, insa e clar ca ploaia a avut un cuvant greu de zis in aceasta reprezentatie.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.