Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

MotoGP se pregateste pentru intoarcerea pe circuitul Misano

26.08.2008
Foto ©: MotoGP

O noua runda din campionatul MotoGP va avea loc pe data de 31 august la Misano prin Marele Premiu Cinzano di San Marino. Cursa va fi una dintre cele mai importante dintr-un campionat plin de rasturnari de situatie, miza fiind foarte ridicata pentru cei aflati in lupta pentru titlu.

Misano poate fi numit circuitul preferat de catre liderul clasamentului, Valentino Rossi, care si-a propus mai multe obiective pentru runda cu numarul 13. In afara de o departajare si mai mare in puncte fata de rivalul Casey Stoner, italianul, are ocazia de a egala recordul pilotului Giacomo Agostini de 68 de victorii in MotoGP. Desi Agostini este privit de multi ca fiind cel mai bun pilot al tuturor timpurilor, avem ocazia sa vedem o posibila cursa istorica facuta de Rossi.

Circuitul este unul din doar doua unde Valentino Rossi nu are inca nicio victorie desi pana acum a avut o singura sansa de a schimba acest lucru. Celalalt circuit este cel din Indianapolis, planificat imediat dupa aceasta etapa. O victorie pe circuitul Misano in fata sutelor de fani veniti sa-l vada l-ar pune pe italian la o distanta si mai mare in clasament fata de concurenta sa. 

Castigatorul de anul trecut, pilotul echipei Ducati Malboro, Casey Stoner, se vede pus intr-o pozitie dificila datorita ultimelor doua victorii la Laguna Seca si Brno ale lui Valentino Rossi. Desi diferenta de 50 de puncte intre cei doi este una greu de trecut cu vederea nu este si imposibil de recuperat pentru campionul mondial MotoGP 2007 care a impresionat prin evolutia sa alaturi de echipa Ducati.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.