Cauta in stiri

RSS Feed

preview

MotoGP se pregateste pentru Motegi

24.09.2008
Foto ©: MotoGP.com

Campionatul mondial de MotoGP ajunge odata cu penultima sa etapa in Japonia, unde Twin Ring Motegi va gazdui a cinsprezecea cursa din sezonul 2008, pe data de 28 septembrie.

Castigatorul in acest an poate fi hotarat in functie de aceasta cursa, unde italianul Valentino Rossi poate incheia lupta din clasament cu Casey Stoner. Cu un avans de 87 de puncte inainte de aceasta etapa, Rossi trebuie doar sa se claseze pe locul patru pentru a castiga al saselea titlu in MotoGP.

Acest lucru nu inseamna o cursa usoara pentru italian care a pierdut anul trecut datorita unor probleme tehnice aici, ajungand pe locul 13, permitandu-i lui Stoner sa se claseze al saselea.

Favorit la ocuparea podiumului in etapa din Japonia, Shinya Nakano declara: “ Deja astept sa pot concura in fata familiei si a prietenilor mei. Acest lucru reprezinta o motivatie suplimentara pentru a castiga. Motegi este un circuit pe care il stiu foarte bine iar obiectivul meu pentru aceasta cursa este de a ma clasa pe podium, nu ascund acest lucru.”

Echipa Rizla Suzuki va avea o a treia motocicleta pe grila de start, condusa de  Kousuke Akiyoshi, care isi face astfel prima aparitie din acest sezon in MotoGP. Pilotul a participat anul acesta in campionatul japonez de Superbike, concurand pentru echipa Yoshimura Suzuki. Acesta afirma: “ Sunt foarte multumit de faptul ca voi putea concura la Motegi. Este circuitul meu preferat unde m-am descurcat bine anul trecut, inainte sa fiu nevoit sa renunt. Am mers foarte multe ore pe modelul GSV-R 2008 in timpul testelor iar acum voi avea ocazia sa concurez pe acesta.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.