Cauta in stiri

RSS Feed

calificari

Muresan, al 30-lea pe grila din Italia

31.05.2008
Foto ©: Grizzly Gas Kiefer

Singurul reprezentant al Romaniei in Motomondialul de Viteza, Robert Muresan, va porni de pe locul 30 in Marele Premiu al Italiei de la Mugello, prima pozitie la start fiind ocupata de italianul Raffaele De Rosa.

Prezent pentru a 24-a oara intr-un Grand Prix din cadrul Campionatului Mondial, Muresan a parcurs un total de 13 tururi in a doua sesiune a calificarilor, fiind inregistrat la final cu timpul de 2:02.097.

Pilotul echipei Grizzly Gas Kiefer a fost mai lent cu 3.795 secunde fata de autorul pole positionului, italianul De Rosa de la Onde 2000 KTM, care la cei 21 de ani ai sai a reusit prima clasare in top din cariera.

Linia intai a grilei de start a fost completata de campionul mondial Gabor Talmacsi (Aprilia), Mike Di Meglio si Pol Espargaro, ambii pe motociclete Derbi.

Cursa clasei 125 cc din cadrul Marelui Premiu al Italiei se va alerga, duminica, de la ora 12, la start urmand a se alinia nu mai putin de 38 de piloti, singurul care nu a reusit sa se claseze in limita de timp fiind francezul Alexis Masboude de la echipa Loncin Racing.

Sursa: Onlinesport.ro

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.