Cauta in stiri

RSS Feed

rezultate

Muresan, locul 23 in Grand Prix-ul Germaniei

14.07.2008
Foto ©: MotoGP

Pilotul roman Robert Muresan a incheiat pe pozitia a 23-a cursa clasei 125 cc contand pentru Marele Premiu al Germaniei de la Sachsenring. Victoria a fost obtinuta de francezul Mike Di Meglio (foto), care si-a consolidat astfel sefia la general.

Aflat pe locul 32 al grilei de start, Muresan a realizat o cursa de regularitate incheind pe locul 23 din 25 de piloti clasati, echipierul de la Grizzly Gas Kiefer Aprilia fiind devansat cu 1'16"356 de catre invingatorul Mike Di Meglio.

Francezul de la echipa AJO Motorsport Derbi a transat in a doua parte a cursei disputa cu urmaritorii sai, pe celelalte locuri clasandu-se localnicul Stefan Bradl (Aprilia) si campionul mondial en-titre Gabor Talmacsi (Aprilia).

"A fost dificil sa gasim ritmul in prima parte a cursei deoarece a plouat inainte si pista nu se prezenta in conditii ideale. Am avut un start bun, dupa care am pierdut cateva locuri, pentru a reveni in final cand mi-am gasit in sfarsit ritmul optim", a declarat Di Meglio dupa victoria de la Sachsenring.

Di Meglio si-a consolidat sefia in clasamentul general, acumuland un total de 166 de puncte, cu 30 mai multe decat Simone Corsi, principalul sau urmaritor. Ierarhia constructorilor la clasa mezina este in continuare dominata de Aprilia si Derbi, scorul intre cei doi constructori din Italia fiind de 231 la 199.

Sursa: Onlinesport.ro

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.