Cauta in stiri

RSS Feed

rezultate 125cc

Muresan a terminat pe 24 in Portugalia

Paul Lozba | 13.04.2008
Foto ©: MotoGP

Pilotul roman Robert Muresan a incheiat pe pozitia a 24-a Marele Premiu al Portugaliei rezervat clasei 125 cc, intrecerea lusitana fiind castigata de italianul Simone Corsi, detinatorul pole-positionului.

Avand la dispozitie un model Aprilia preparat de echipa Grizzly Gas Kiefer, Muresan a realizat o cursa in ritmul sau, pornind de pe locul 30 al grilei de start si finalizand pe pozitia a 24, fara a emite pretentii la primele 15 locuri aducatoare de puncte.

La varful intrecerii clasei mezine s-au duelat Nicolas Terol, Bradley Smith, Simone Corsi si Juan Olive, acestia doi din urma distantandu-se pe finalul cursei de ceilalti competitori.

In cele din urma duelul dintre Aprilia lui Corsi si Derbiul pilotat de Olive a fost transat in favoarea sa de 'romanul' italian, care s-a impus in fata oponentului sau spaniol pentru 299 de miimi de secunda. Podiumul de la Estoril a fost completat de Nicolas Terol, al doilea echipier de la Jack & Jones WRB Aprilia, gruparea invingatorului. Campionul mondial Gabor Talmacsi a incheiat pe sase o cursa in care s-au inregistrat nu mai putin de opt abandonuri.

Clasamentul general al pilotilor continua sa fie dominat de Simone Corsi, pilot care a acumulat 59 de puncte, pe doi situandu-se coechipierul acestuia Nicolas Terol, cu 42 de puncte, in timp ce Juan Olive ocupa pozitia a treia, cu 40 de puncte. Coechipierul lui Robert Muresan, germanul Stefan Bradl ocupa locul al patrulea, cu 37 de puncte.

Sursa: Onlinesport.ro

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.