Cauta in stiri

RSS Feed

antrenamente libere

Muresan incepe bine weekend-ul italian

30.05.2008
Foto ©: Grizzly Gas Kiefer

Pilotul roman Robert Muresan a inceput Marele Premiu al Italiei de la Mugello cu un excelent loc 19 in prima sesiune de antrenamente libere la clasa 125 cc, cel mai bun timp al probei cronometrate apartinandu-i spaniolului Pol Espargaro de la Derbi.

Pe o motocicleta Aprilia pusa la punct de echipa Grizzly Gas Kiefer, tanarul pilot aradean a parcurs cel mai bun tur la Mugello cu timpul de 2 minute, 19 secunde si 631 de miimi, plasandu-se in imediata apropiere a coechipierului sau Stefan Bradl.

Timpul etalon al diminetii i-a apartinut ibericului Pol Espargaro, reprezentantul echipei Belson Derbi reusind sa fie mai rapid cu peste patru zecimi fata de Gabor Talmacsi, campionul mondial en-titre al clasei.

Grila clasei 125 cc este formata la Marele Premiu al Italiei din 39 de concurenti, performanta lui Robert Muresan fiind cu atat mai valoaroasa in aceste conditii. In dupa-amiaza zilei de vineri pilotii clasei mezine vor reveni pe circuit pentru prima sesiune de calificari.

Sursa: Onlinesport.ro

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.