Cauta in stiri

RSS Feed

calificari

Muresan va pleca de pe 28 in Marele Premiu al Frantei

18.05.2008
Foto ©: MotoGP

Clasat pe locul 24 in urma primei sesiuni a calificarilor Grand Prix-ului Frantei, Robert Muresan nu a reusit sa-si amelioreze performanta de vineri, coborand in pozitia a 28-a pe grila de start a cursei de la Le Mans.

Dupa ce a parcurs in ziua de vineri cel mai bun tur de circuit cu timpul de 1:46.140, Robert Muresan s-a oprit la 1:47.212 in ultima parte a calificarilor, alunecand patru locuri in ierarhia timpilor.

Spaniolul Sergio Gadea si-a pastrat prima pozitie obtinuta in prima sesiune, timpul pilotului spaniol al echipei Bancaja Aspar Aprilia rezistand in fata asaltului britanicului Bradley Smith.

Reprezentantul Polaris Aprilia a fost singurul pilot din prima linie care a reusit sa imbunatateasca timpul de vineri, terminand calificarile la 25 de miimi in spatele lui Gadea.

Prima linie a grilei de start a fost completata de Stefan Bradl, coechipierul lui Muresan la Grizzly Gas Kiefer, si Simone Corsi de la echipa Jack & Jones WRB, Aprilia monopolizand din nou fruntea plutonului.

In varsta de 23 de ani, Sergio Gadea va pleca pentru a doua oara din pole-position la clasa 125 cc, cursa de la Le Mans fiind a 74-a pentru iberic la intrecerea mezina a Motomondialului de Viteza.

Sursa: Onlinesport.ro

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.