Cauta in stiri

RSS Feed

Detalii:MV Agusta revine pe podium dupa 38 de ani!

MV Agusta revine pe podium dupa 38 de ani!

Ciprian | 24.02.2014
Foto ©:

MV Agusta a castigat campionatul mondial la curse dupa 38 de ani de la ultimul sau succes.

A fost castigat atunci de catre Giacomo Agostini pe motocicleta sa de 350 cm3 la Nurburgring, in 1976, fiind ultima oara cand MV Agusta a fost pe podium.

Ultimul trofeu a fost castigat de catre pilotul francez, Jules Cluzez pe F3 675 la circuitul Philip Island unde a castigat World Supersport Championship.

Plecand din pozitia cu numarul 14, pilotul echipei Yakhnich Motorsport a muncit pentru a ocupa un loc bun lasandu-i in spate pe Coghlan si De Rosa.

Cluzel a spus :” Am avut o perioada de testare groaznica la inceputul saptamanii. Am scos un timp destul de slab fata de cat ne asteptam. Insa cu toate astea, am castigat si asta este un vis!

„Inaintea cursei le-am spus mecanicilor ca voi da tot ce e mai bun, si asta am facut, fara a face vreo greseala. Este o victorie meritata, mai este un drum lung dar suntem convinsi ca motocicleta cat si echipa are un potential mare!”

Efortul celor de la MV Agusta in campionatul Superbike a fost mai putin “incurajator” . Pilotand un F4 RR, Claudio Corti a terminat in 2 curse pe pozitia 13, respectiv 18.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.