Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Nakano este placut impresionat de noul RC 212V

26.08.2008
Foto ©: MotoGP

Impresia buna a pilotului Shinya Nakano fata de noua motocicleta Honda RC212V, s-a mentinut in testele din acesta saptamana de la Brno, dupa un debut mai mult decat promitator al japonezului in cursa din weekendul trecut.

Pilotul echipei San Carlo Honda Gresini a profitat din plin de cele doua zile de teste, luni si marti, petrecute pe circuitul Brno, pentru a acumula mai multe date importante legate de noul RC212V, versiunea satelit 2009 a modelului pe care a debutat cu succes la Brno in Republica Ceha.

In ciuda unui timp scurt pentru setarea motocicletei inainte de cursa de duminica, japonezul de 30 de ani a scos un timp foarte bun, inainte de a parcurge 94 de tururi de test pe parcursul a doua zile, avand in final al cincilea timp cu 1’57.559.

Dupa test acesta declara site-ului motogp.com: “ Dupa vremea schimbatoare din weekend au fost folositoare testele de luni si marti cand ne-am concentrat asupra pneurilor si a suspensiei. Am gasit si setarile corecte si tot ce am facut in aceste doua zile au fost imbunatatiri atat pe fata cat si pe spate, ma declar multumit de acest test. Combinatia intre imbunatatirile adusei motocicletei si noile cauciucuri Bridgestone este una buna, mai ales pe partea din fata, se poate observa ca intrarea in curba este mult mai stabila. Am folosit un pneu tare pe fata care s-a dovedit a fi bun pentru cursa. Circuitul de la Brno este unul special si de aceea sper ca lucrurile sa mearga bine la Misano.”

In legatura cu viitorul sau in MotoGP acesta declara: “ As vrea sa raman la echipa Gresini. Acesta este primul meu an la ei dar deja ma simt ca acasa si toata lumea munceste foarte mult. Echipa este una de top si primim un ajutor bun din partea celor de la Honda.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.