Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Nakano primeste o motocicleta noua pentru Brno

28.07.2008
Foto ©: MotoGP

Evolutia consecventa a pilotului echipei San Carlo Honda Gresini, Shinya Nakano, a determinat HRC sa furnizeze japonezului o motocicleta noua de fabrica, urmand ca acesta sa ajute la dezvoltarea ei pentru 2009.

Shinya Nakano va folosi un model de fabrica prototip HRC 800cc incepand cu Marele Premiu din Republica Ceha, cu speranta ca isi va imbunatati rezultatele dar va contribui in acelasi timp la modificarile motocicletei, pe care gigantul japonez o va oferi echipelor satelit in 2009.

Veteranul pilot asiatic si liderul Campionatului Mondial Valentino Rossi sunt singurii care au reusit sa adune puncte in fiecare cursa din actualul sezon competitional, unicul esec al japonezului fiind un loc treisprezece in prima etapa din Qatar. De atunci, Nakano a fost mereu in primii zece clasati si se spera ca experienta lui va ajuta echipa Repsol Honda in dezvoltarea motocicletei, care cel mai probabil va avea o motorizare standard.

Seful echipei lui Nakano, Fausto Gresini a declarat: "Shinya va avea noua motocicleta la Brno, care va fi practic baza pentru dezvoltarea versiunii satelit a modelului Honda 2009. HRC se bazeaza pe echipa noastra si pe Shinya, comunicarea cu inginerii japonezi fiind mult mai usoara. Pentru noi este un privilegiu si rezultatul unei colaborari stranse ce dureaza de ani de zile intre Honda Gresini si HRC."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.