Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Nicky Hayden, oficial noul pilot Ducati in 2009

16.09.2008
Foto ©: MotoGP

Intr-un comunicat de presa emis astazi, echipa de MotoGP Ducati Malboro a anuntat ultimele noutati in legatura cu pilotul Nicky Hayden. Pilotul poreclit “Kentucky Kid”, in varsta de 27 de ani, se va alatura echipei de uzina Ducati in 2009, asa cum era stiu deja insa in mod neoficial.

Claudio Domenicali, CEO la Ducati Corse si directorul Ducati Motor Holding a declarat:
“ Suntem incantati de venirea lui Nicky la Ducati. Suntem convinsi ca atitudinea sa de luptator si stilul sau de pilotaj vor ajuta echipa in 2009. As vrea sa multumesc celor de la HRC deoarece l-au lasat pe Nicky sa testeze motocicleta noastra dupa GP-ul din Valencia. As mai vrea sa-i multumesc si lui Marco Melandri pentru profesionalismul de care a dat dovada in timpul acestui sezon, foarte dificil pentru el, deoarece nu s-a adaptat modelului Desmosedici neputand concura la adevarata sa valoare. Ii dorim numai bine si succes in viitor.”

Confirmarea oficiala a celor de la Ducati  este completata de Livio Suppo, project manager-ul Ducati MotoGP, care il vede ca pe omul ideal alaturi de Casey Stoner.

"Suntem foarte bucurosi sa-l avem pe Nicky in echipa. Toata lumea stia sau vorbea despre acest lucru de saptamani intregi! Suntem incantati ca am ajuns la o intelegere cu el. Cred sincer ca este cel mai bun coechipier pentru Casey si ca poate face o treaba buna anul viitor," a declarat Suppo.

Primul contact al lui Haiden cu Desmosedici GP9 va fi pe 27 octombrie, ziua de dupa ultima etapa de la Valencia a sezonului actual MotoGP, multumita permisiunii speciale acordate de Honda pilotului din Kentucky pentru o schimbare timpurie. Suppo este increzator ca stilul pilotului american va fi in concordanta cu motocicleta Ducati.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.