Cauta in stiri

RSS Feed

inedit

Nicky Hayden il ironizeaza pe Puig

28.10.2008
Foto ©:

Inaintea plecarii sale de la Honda, Nicky Hayden a tinut sa raspunda in stilul caracteristic acuzatiilor aduse de Alberto Puig, managerul fostului coechipier, conform carora este un ipocrit si ca foloseste setarile lui Dani Pedrosa deoarece nu este in stare sa-si seteze de unul singur motocicleta.

Hayden a realizat si purtat pe motocicleta sticker-ul prezentat in imaginea alaturata, in timpul antrenamentelor desfasurate vinerea trecuta la Valencia. Evident, sefii Honda/Repsol nu au gustat la fel de mult gluma precum echipele de la standuri si au cerut sa fie inlaturat, astfel ca in timpul calificarilor televizate de sambata glumita americanului cu 69 N.Hypocrite nu mai putea fi regasita pe carenajul Honda.

"A fost doar o gluma, serios, toata lumea stie de afirmatiile amicului meu - el m-a numit un ipocrit acum cateva saptamani si eu am facut sticker-ul sub forma de gluma. Nu a fost nici un gand malitios sau o purtare rautacioasa."

"Sper sa nu interpreteze nimeni gresit, a fost doar pentru a ne amuza. O cerere de a-l da jos a venit deoarece sefilor nu le-a placut deloc."

"Nu am vrut sa fiu atat de sarcastic, dar este foarte distractiv. Apoi mi-au cerut sa-l dau jos, si nu vreau sa cauzez o mare drama. Am inteles ideea." a declarat pilotul american Nicky Hayden.

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.