Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Nicky Hayden va pilota pentru Ducati

10.09.2008
Foto ©:

Se pare ca zvonurile din ultima vreme au fost confirmate iar Nicky Hayden va pilota pentru Ducati in sezonul 2009 MotoGP. O declaratie oficiala este asteptata weekend-ul viitor din partea managementului pilotului din Kentucky.

Hayden, care a castigat Campionatul Mondial de MotoGP in 2006, ultimul an de 990cc, nu a avut o evolutie prea buna de atunci. Sezoanele 2007 si 2008 MotoGP s-au dovedit a fi destul de sterse, performantele obtinute pe modelul Honda RC212V lasand de dorit.

Faptul ca Ducati il doreste pe Hayden alaturi de Stoner este un pic surprinzator. Majoritatea oamenilor in domeniu il vad ca pe un al doilea Melandri, singurul pilot care a confirmat pana acum pe un Ducati ramanand Stoner. De fapt, daca Sete Gibernau va reveni in MotoGP anul viitor pe o motocicleta Ducati, este posibil sa piloteze modelul GP9 mult mai eficient decat Nicky Hayden.

Via | Faster and Faster

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.