Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Nieto va supraveghea evolutia lui Gibernau

24.11.2008
Foto ©: Onde 2000

Legenda curselor de viteza, Angel Nieto, va supraveghea cu atentie evolutia lui Sete Gibernau, care se va intoare la clasa regina in saua unei motociclete Ducati in sezonul viitor. Echipa Onde 2000, ce va beneficia de experienta pilotului spaniol in varsta de 35 de ani, este una noua la clasa MotoGP si este condusa de fii pilotului Nieto, Gelete si Pablo.

Avand 13 titluri mondiale, Angel Nieto, reprezinta un ajutor important pentru cei de la Onde 2000, astfel el declara despre pilotul lor si revenirea acestuia: “L-am vazut pe Sete in acest weekend si mi-a placut entuziasmul sau. Gelete si Pablo muncesc foarte mult in cadrul acestei echipe iar Francisco Hernand, proprietarul, este multumit. Momentan mai avem de transformat acest efort in rezultate. Cel mai important lucru pentru Sete este sa mearga cat mai mult posibil, are multa experienta si o vointa de fier. Nu cred ca are nevoie de prea multe indrumari deoarece are ceva vechime in cadrul acestor curse, fiind in MotoGP inca de pe vremea motoarelor de 500 cmc.

Gibernau va fi din nou in saua motocicletei Ducati Desmosedici in aceasta saptamana, miercuri si joi, cu ocazia antrenamentelor oficiale de la Jerez.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.