Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Noi inceputuri pentru Pedrosa la Indianapolis

12.09.2008
Foto ©: MotoGP

Dani Pedrosa va concura pe o motocicleta noua, cu anvelope noi si pe un circuit nou weekendul viitor in Marele Premiu Red Bull Indianapolis.

In urma trecerii senzationale la cauciucurile de productie japoneza, de la cele franceze ale companiei Michelin, partea lui Pedrosa de la standurile echipei va fi delimitata de cea a coechipierului Nicky Hayden pentru prima oara, asemenea partitionarii garajului echipei Fiat Yamaha intre Valentino Rossi si Jorge Lorenzo, pentru a asigura confidentialitatea informatiilor.

"Indianapolis va fi un weekend foarte important pentru noi, dar este greu de spus ceva despre circuit deoarece stim atat de putine despre el", a recunoscut Pedrosa.

"Primul meu test cu Bridgestone a mers bine" a continuat acesta. "Dupa ce am plecat de la Misano am analizat informatiile pentru a obtine cel mai bun start la Indy. Avem doar patru ore la dispozitie pe un circuit complet nou, cu anvelope noi si o noua motocicleta, deci va trebui sa muncim din greu pentru a fi siguri ca vom obtine cea mai buna combinatie in ziua cursei."

Avand la dispozitie doar informatii de mana a doua despre circuit, Pedrosa a declarat despre cursa ce-l asteapta la Indianapolis: "Am auzit ca asfaltul nu este foarte aderent si se pare ca sunt cateva viraje din scurt la viteza mica, deci manevrabilitatea motocicletei va fi importanta. In orice caz, noi vom da tot ce avem mai bun ca de obicei. Va fi placut sa pilotez in fata fanilor americani dupa ce am lipsit de la Laguna datorita accidentarii din Germania."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.