Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Noua echipa Monster Yamaha Tech 3

03.03.2009
Foto ©: MotoGP

Yamaha Tech 3, una dintre cele mai competitive echipe satelit din sezoanele trecute, a incheiat un contract de sponsorizare pe doi ani cu Monster Energy, fapt ce va determina gruparea sa-si schimbe denumirea in Monster Yamaha Tech 3.

Echipa condusa de Herve Poncharal, pentru care evolueaza pilotii Colin Edwards si James Toseland, beneficiaza incepand cu acest sezon competitional de suportul financiar al celui mai mare producator de bauturi energizante din Statele Unite ale Americii.

Faimosul logo Monster Energy M-Claw va predomina pe carenajul motocicletelor Yamaha, insemn ce se regaseste si pe casca lui Valentino Rossi in urma unei sposorizari personale recent incheiate.

"Este minunat sa fii legat de un brand in plina crestere precum Monster Energy, care are un profil mare si o imagine atat de puternica." a declarat Poncharal in legatura cu noul contract. "Monster este foarte dornic sa sprijine MotoGP si sunt sigur ca parteneriatul nostru se va dovedi a fi foarte reusit. Scopul nostru este sa mergem chiar mai bine decat in 2008, si multumita acestui acord suntem extrem de motivati sa facem acest lucru."

Motivele implicarii Monster Energy in aceasta noua sponsorizare au fost explicate pe scurt de presedintele companiei Mark Hall.

"Atat Colin cat si James au cladit enorm in timpul carierei lor si sunt piloti extrem de populari, asa ca Monster Energy este incantat sa faca parte din eforturile lor din timpul parteneriatului cu echipa Tech 3 Yamaha pentru sezonul MotoGP '09 ce va urma." a declarat Hall.

"Tech 3 este recunoscuta ca una dintre echipele de top din MotoGP si va oferi o platforma solida pentru Monster Energy in timp ce continuam sa ne dezvoltam brandul si imaginea la nivel global."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.