Cauta in stiri

RSS Feed

prezentari

Noul prototip Moriwaki lansat la Motegi

28.04.2009
Foto ©: Moriwaki Engineering

Moriwaki Engineering a prezentat in cadrul unei conferinte de presa, desfasurata weekendul trecut la Motegi, noul prototip MD600 cu care japonezii intentioneaza sa participe in viitoarea clasa Moto2.

Compania a dorit initial sa se implice in Moto2 numai ca furnizor de sasiuri, insa acum se pregateste de competitie cu o motocicleta dezvoltata de Moriwaki Racing si construita de Moriwaki Engineering.

La conferinta de presa a participat Mamoru Moriwaki, presedintele Moriwaki Engineering si patronul viitoarei echipe Moto2, alaturi de Midori Moriwaki (director si manager de echipa), Akira Kato (coordonator proiect), Koji Takahashi (manager R&D), Satoru Takafuchi (manager de productie) si Shogo Moriwaki (pilot de teste).

Experienta fabricii japoneze merge pana in MotoGP, acolo unde a participat intre 2003 si 2005 cu prototipul MD211VF pilotat in unele aparitii wildcard de catre Olivier Jacque si Andrew Pitt. In plus, Moriwaki beneficiaza si de experienta acumulata prin participarea in Campionatul National Japonez dar si in alte competitii moto importante din Asia.

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.