Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

O alta etapa pusa sub semnul intrebarii

24.04.2009
Foto ©:

Dupa anuntul oficial al amanarii etapei Campionatului Mondial MotoGP din Ungaria, o noua situatie dificila pune in pericol respectarea calendarului competitional de anul acesta.

Donington Ventures Leisure Ltd, operatorul legal al Circuitului Donington Park din Marea Britanie, urmeaza sa se prezinte in fata instantei judecatoresti deoarece a acumulat pana in prezent restante neplatite in valoare de 2,47 milioane de lire sterline, reprezentand chiria datorata proprietarilor amplasamentului.

Contractul de inchiriere urmeaza sa fie suspendat pana cand Donington Ventures Leisure Ltd va achita suma de bani restanta, plus dobanda legala si cheltuielile de judecata, timp in care cursele programate sa se desfasoare aici raman sub semnul intrebarii.

In cazul in care litigiul financiar nu va fi rezolvat la timp, etapa MotoGP din Marea Britanie, doua curse British Superbike, si etapa britanica a Campionatului Mondial de Superbike, au sanse mari sa fie inlaturate din programul competitional de anul acesta. 

"In ciuda numeroaselor reasigurari primite in ultimele luni de zile ei au esuat sistematic sa-si indeplineasca obligatiile financiare din contractul de inchiriere."

"Am amanat cat de mult posibil luarea unor actiuni legale dar in final nu am avut de ales decat sa incepem procedurile de recuperare a chiriei insemnate si sa reziliem contractul." a declarat Kevin Wheatcroft din partea Wheatcroft & Son Ltd, proprietarii Circuitului Donington Park.

 Via I MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.