Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

O posibila etapa MotoGP in Ungaria din 2009

24.07.2008
Foto ©: MotoGP

Dorna Sports S.L., detinatorii drepturilor MotoGP, au inaintat o propunere catre FIM pentru includerea in calendarul competitional a Campionatului Mondial din 2009 a unui Grand Prix desfasurat in Ungaria.

Un anunt oficial al construirii circuitului Balatonring din tara est-europeana, si posibila introducere a acestuia in campionatul de anul viitor, a fost facut in cursul zilei de ieri la Kempinski Hotel Corvinus din Budapesta. Au fost prezenti la eveniment Carmelo Ezpeleta CEO Dorna Sports, Bajnai Gordon Ministrul Dezvoltarii si Economiei din Ungaria, Dr. Rona Ivan de la Magyar Turizmus Zrt. si Vicente Cotino Presedintele Sedesa Construction impreuna cu Gabor Talmacsi, campionul mondial de origine ungara la clasa 125cc alaturi de managerul echipei sale Jorge Martinez Aspar (in calitate de Presedinte a WCM).

MotoGP are un grup puternic de fani in Ungaria, miscare intarita in urma reusitei lui Talmacsi in sezonul 2007. Mii de unguri urmaresc in persoana cursele din Campionatul Mondial in timpul sezonului, mai ales Marele Premiu desfasurat la Brno din Republica Ceha din cauza distantei mici fata de Ungaria.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.