Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Oficial: Aspar intra in MotoGP alaturi de Ducati

26.07.2009
Foto ©: MotoGP.com

Dupa trei ani de negocieri cu mai multi producatori de renume, Jorge Martinez "Aspar" si echipa sa vor trece la MotoGP din 2010 gratie unui acord cu Ducati confirmat in cursul zilei de ieri la Donington Park.

"Se pare ca dupa trei ani suntem in sfarsit capabili sa realizam visul nostru de a prezenta un proiect de MotoGP. Au fost trei ani de lupte grele si de cautare a celei mai bune optiuni si, dupa ce am vorbit cu mai multe fabrici, am ajuns in final la o intelegere cu Ducati," a declarat Aspar pe circuitul britanic.

"Sper ca aceasta sa fie o colaborare fructuoasa care va continua pe termen lung. Teoretic vom avea un pilot in 2010, cu gandul sa ajungem la doi in 2011."

Jorge Martinez "Aspar" spera sa poata anunta numele pilotului care il va reprezenta in MotoGP, declarand deschis ca primul pe lista sa este chiar Alvaro Bautista.

"Ar fi minunat sa-l conving pe Alvaro Bautista sa vina cu noi si el este prima noastra optiune pentru echipa de MotoGP. Este cu noi de multa vreme, castigand Campionatul Mondial la 125cc si terminand al doilea la 250cc, asa ca ar fi grozav pentru el sa continue cu noi."

Via | motogp.com

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.