Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Oficial: Kawasaki se retrage din MotoGP

09.01.2009
Foto ©: MotoGP.com

Kawasaki Heavy Industries a anuntat astazi ca a decis sa suspende activitatile desfasurate in MotoGP pentru sezonul 2009, confirmand astfel informatiile aparute la sfarsitul lunii decembrie.

Datorita schimbarilor rapide in mediul de afaceri international, Kawasaki a luat contra-masuri pentru a se putea adapta situatiei. Avand in vedere ca este putin probabil ca economia globala sa isi revina intr-o perioada scurta de timp din cauza impactului major al crizei financiare, Kawasaki va suspenda activitatile din cursele MotoGP pentru a realoca resursele intr-un mod mai eficient. Potrivit unui responsabil al grupului, Kawasaki cheltuia in MotoGP aproximativ 32 de milioane de euro in fiecare an.

Kawasaki va continua activitatile in curse folosind motociclete produse in masa si sprijinind clienti orientati catre segmentul competitional. Kawasaki doreste de asemenea sa multumeasca tuturor fanilor si celor care i-au sprijinit.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.