Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Okada il incurajeaza pe Pedrosa sa foloseasca noul motor

27.08.2008
Foto ©: MotoGP

Imbunatatirile recente aduse motorului Honda cu valve pneumatice l-au entuziasmat pe pilotul de teste Tadayuki Okada.

Pilotul echipei Repsol Honda, Dani Pedrosa, a efectuat cateva teste dupa cursa de la Brno, parcurgand astfel doar 11 tururi inainte de a renunta la gasirea imbunatatirilor pe pneurile sale Michelin. Toate acestea dupa un weekend dificil, lasandu-l pe pilotul de teste HRC Tadayuki Okada sa testeze singur motorul cu valve pneumatice.

Pedrosa a preferat sa utilizeze in acest sezon modelul traditional cu supape pe arcuri dar coechipierul sau Nicky Hayden a facut progrese cu noua motocicleta desi a lipsit de la ultima etapa de la Brno datorita unei accidentari la picior.

Okada a debutat in iunie pe circuitul Mugello cu noul motor de pe RC212V in iunie si crede ca munca de test depusa de el si de Hayden au facut motocicleta mult mai competitiva.

Acesta explica: “ La Brno am testat noi aspecte din dezvoltare legate atat de motor cat si de electronica. In Japonia lucram la ora actuala la ambele versiuni de motoare. De la ultima mea aparitie din Italia si pana in prezent pot spune ca performantele motocicletei cu valve pneumatice s-au imbunatatit considerabil ajungand la un nivel satisfacator.”

Experimentatul pilot japonez a mai adaugat: “ Reusim o imbunatatire atunci cand incercam ceva diferit. Uneori o mica schimbare poate face o mare diferenta. I-am zis lui Dani, daca ai timp te rog incearca-l acuma deoarece este mai bun decat inainte.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.