Cauta in stiri

RSS Feed

sesiuni de teste

Pedrosa accidentat serios in Qatar

03.03.2009
Foto ©: MotoGP

Pilotul spaniol Dani Pedrosa a suferit o cazatura destul de serioasa in cursul zilei de ieri pe Circuitul International Losail, in timpul sesiunii oficiale de teste din Qatar desfasurate pe timp de noapte.

In urma accidentului acesta s-a lovit puternic la genunchiul si mana stanga, fiind transportat de urgenta la spital acolo unde primele cercetari nu au indicat semne clare de fracturi.

Situatia este destul de dificila pentru pilotul Repsol Honda, spaniolul avand deja din sezonul trecut o problema la genunchiul stang, pentru care a suferit o interventie chirurgicala iarna trecuta, si in plus o accidentare la mana stanga din etapa de la Sachsenring tot de acum un an.

Dani Pedrosa va fi transportat in cursul zilei de azi la o clinica din Barcelona, acolo unde vor avea loc alte cercetari medicale amanuntite ce vor confirma pe deplin gravitatea ranilor suferite.

Fostul campion mondial de la 125cc si 250cc nu a incheiat testul de anul acesta din Malaezia din cauza problemei la genunchi iar accidentul de ieri va afecta si mai mult pregatirea acestuia pentru noul sezon competitional.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.