Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Pedrosa confirma participarea la Qatar

07.04.2009
Foto ©: MotoGP

Dani Pedrosa, pilotul echipei Repsol Honda, a confirmat ca va fi prezent weekendul acesta pe grila de start a primei etape MotoGP din Qatar. Vorbind pe blogul sau de pe www.repsol.com, spaniolul a anuntat ca s-a hotarat in ultima clipa sa plece catre Circuitul International Losail.

Acum o luna de zile pe acelasi circuit, Pedrosa a suferit o cazatura destul de serioasa in urma careia a avut nevoie de interventii chirurgicale la mana si piciorul stang.

Datorita faptului ca nu putea sa-si indoaie piciorul la 90 de grade, Repsol Honda a testat la Jerez cu japonezul Kousuke Akiyoshi, Pedrosa neavand nici in prezent cum sa fie in forma maxima.

O declaratie de presa separata, facuta de sponsorii Repsol, sustine insa ca recuperarea lui Dani Pedrosa a mers mai repede decat s-a preconizat si ca acesta poate evolua in debutul Campionatului Mondial MotoGP de anul acesta.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.