Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Pedrosa este pregatit pentru Misano

26.08.2008
Foto ©: MotoGP

Dani Pedrosa este pregatit sa isi reintre in ritm, in acest weekend la Misano.

Desi sansele la titlu pentru Dani Pedrosa au scazut dupa ce in ultimele trei curse a strans doar un punct, acesta ar trebui sa fie intr-o forma de zile mari iar rivalii Valentino Rossi si Casey Stoner sa piarda din puncte pe finalul campionatului in ultimele 6 curse ramase, pentru a termina cu un rezultat mai bun. Dupa problemele avute cu pneurile sale in etapa din Republica Ceha, spaniolul, spera la o cursa fara dificultati legate de anvelope, pe circuitul Misano.

Pedrosa declara: “ Sper sa avem un weekend mai bun la Misano, desi anul trecut am avut ghinion cand un pilot m-a scos din cursa inca din primul viraj” asta dupa ce s-a calificat al saselea pe grila de start in 2007. Parerea sa legata de circuit este : “ Circuitul Misano este unul rapid dar se simte ingust si stramt. Aderenta este buna; anul trecut am folosit pneuri de o compozitie medie deoarece era foarte cald afara. Circuitul a avut cateva denivaleri anul trecut, probabil cel mai negativ aspect al sau. Din punctul de vedere al setarilor necesare aici este foarte important sa avem frane bune si o stabilitate accentuata la iesirea din viraje. Este tipul de circuit care iti cere sa conduci agresiv.”

O victorie a spaniolului de 22 de ani nu ar fi foarte bine primita de catre sutele de fani Valentino Rossi prezenti acolo dar Dani Pedrosa nu se lasa descurajat de acest lucru. “Partea mea preferata a circuitului este cea de pe final desi cea mai importanta pentru imbunatatirea timpilor pe tur este cea de la inceput. Atmosfera este una superba, totul putand devenii foarte captivant. Vom vedea o multime de fani Rossi deoarece orasul sau natal se afla in apropiere.” sustine pilotul echipei de uzina Honda inaintea curesei ce va avea loc la sfarsitul acestei saptamani.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.