Cauta in stiri

RSS Feed

Spaniolul ramane cu echipa Repsol Honda pana la finalul anului 2016.

Pedrosa si-a prelungit contractul cu Honda Racing Corporation pentru 2 ani!

Ciprian | 10.07.2014
Foto ©:

A fost anuntat faptul ca Honda Racing Corporation i-a prelungit contractul lui Dani Pedrosa cu 2 ani, pana la finalul anului 2016.

In ciuda speculatiilor, Pedrosa a explicat: “Sunt foarte fericit sa anunt reinnoirea contractului cu Repsol Honda Team si le multumesc celor de la Honda ca au incredere in mine."

“Este cel mai bun mod de a-mi continua cariera, impreuna cu cei ce m-au sustinut de la inceput. O sa lucrez la capacitate maxima si o sa continui sa colaborez cu toti de la Honda Racing Corporation.”

In ciuda faptului ca Pedrosa nu detine niciun titlu de campion MotoGP, acesta se afla in prezent pe locul 3 in clasamentul MotoGP 2014, cu 128 puncte.

Vice-presedintele HRC, Shuhei Nakamoto, a spus: “Suntem incantati sa anuntam reinnoirea contractului cu Dani. Acesta a avut un sezon puternic si este la nivel cu Rossi in campionat, suntem foarte multumiti de performanta sa.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.