Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Pedrosa va fi operat la mana si genunchi

04.03.2009
Foto ©:

In urma cazaturii suferite in prima zi a sesiunii de teste oficiale din Qatar, pilotul spaniol Dani Pedrosa a fost transportat la Institutul Universitar Dexeus din Barcelona acolo unde a fost diagnosticat cu o fractura de radius stang (unul din oasele antebratului) si vatamari serioase la genunchiul de pe aceeasi parte.

Pilotul Repsol Honda va suferi o interventie chirurgicala in cursul zilei de azi pentru a i se monta un surub in zona fracturii de radius, lucru ce-l va ajuta sa se vindece mult mai repede.

Pedrosa si-a agravat de asemenea starea genunchiului stang, accidentat sezonul trecut in Australia si care a suferit deja o interventie chirurgicala, urmand sa aiba nevoie de o grefa de piele.

Pilotul spaniol este pe maini bune, de ingrijirea sa medicala urmand sa se ocupe renumitul specialist Dr. Xavier Mir, doctorul care l-a operat cu succes anul trecut pe Jorge Lorenzo.

Situatia lui Dani Pedrosa este extrem de dificila, pana la inceperea sezonului competitional de anul acesta ramanand un pic mai mult de o luna de zile.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.