Cauta in stiri

RSS Feed

parteneriate

Petronas sponsorizeaza Fiat Yamaha

09.04.2009
Foto ©: Yamaha Motor Racing

Yamaha Motor Racing isi intareste puterea financiara semnand un acord pe trei ani cu Petronas, corporatia nationala de ulei si gaze din Malaezia devenind un nou sponsor oficial al echipei Fiat Yamaha in Campionatul Mondial MotoGP.

Avand in vedere noul parteneriat, echipa Fiat Yamaha va afisa de acum incolo logo-ul Petronas atat pe motocicleta lui Valentino Rossi cat si pe cea a lui Jorge Lorenzo, precum si pe tot echipamentul gruparii.

"Yamaha si Petronas au deja o relatie reusita de afaceri departe de curse, iar acest nou parteneriat pe termen lung va intari in continuare legaturile dintre cele doua companii multinationale. Este in special bine sa vedem o companie mondiala de statura Petronas luand decizia sa intre in sportul nostru in aceste vremuri dificile si dorim sa lucram cot la cot cu ei pentru a dezvolta o relatie benefica reciproc si de lunga durata." a declara Lin Jarvis, seful Yamaha Motor Racing.

Noul design al motocicletelor Fiat Yamaha, cu logo-ul Petronas incorporat, va putea fi vizionat pentru prima oara in timpul etapei din Qatar, ce urmeaza sa se desfasoare in acest weekend.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.