Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Poggiali isi motiveaza retragerea

28.08.2008
Foto ©: MotoGP

Dupa opt sezoane in Campionatul Mondial de Motociclism Viteza, fostul campion la clasa 250cc si 125cc, Manuel Poggiali, doreste sa paraseasca lumea curselor pe doua roti.

Intr-o declaratie oferita presei de Eros Braconi, fostul sau manager al echipei Campetella Racing, Poggiali a facut publice motivele pentru care a decis sa se retraga.

"Pe masura ce timpul trece viata iti aduce noi motivatii - si noi teluri se contureaza", a declarat Poggiali filozofic. "Ce am realizat ca pilot a fost uimitor si m-am bucurat extraordinar. Dar acum a venit timpul sa ma concentrez pe lucruri noi iar primul dintre acestea va fi nasterea fiului meu."

"Simt ca acum vreau sa fiu mai aproape de familie si prieteni, ceva ce am reusit sa fac doar pentru perioade scurte de vreme in timpul carierei mele", a declarat pilotul in varsta de 25 de ani. "Nu vreau sa uit complet de lumea curselor, iubesc atmosfera de acolo, deci e posibil sa ma implic in viitor intr-un alt rol."

Pilotul din San Marino a castigat titlul mondial la clasa 125cc in 2001 si apoi a trecut la clasa superioara devenind campion la 250cc in anul 2003.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.