Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Premiile FIM MotoGP 2008 de la Valencia

28.10.2008
Foto ©: MotoGP

Campionului mondial MotoGP 2008, Valentino Rossi, i s-a inmanat trofeul MotoGP World Championship, duminica seara la Valencia in cadrul ceremoniei de gala desfasurata la Centrul Oceanografic al orasului.

Premiile FIM MotoGP 2008, gazduite de oficialii guvernarii locale, au fost transmise in toata lumea si prezentate de Matthew Roberts de la BBC si Ainhoa Arbizu de la TVE.

Vicepresedintele FIM Joan Moreta a acordat majoritatea premiilor alaturi de presedintele comisiei FIM Road-racing Claude Danis, inclusiv trofeele speciale pentru fiecare categorie de campioni. Trofeele, inscriptionate cu numele primilor campioni mondiali din 1949, au fost special realizate pentru a sarbatori sezonul cu numarul 60 al MotoGP.

Momentul de varf al evenimentului a fost cand presedintele Generalitat Valenciana, Mr. Francisco Camps si CEO Dorna Sports, Carmelo Ezpeleta i-au inmanat lui Rossi placa comemorativa celui de-al 60-lea sezon pentru a o adauga Turnului Campionilor MotoGP.

O multitudine de alte premii au fost acordate pe tot parcursul serii, marcand realizarile acelor piloti care s-au remarcat anul acesta pe circuit. Categoriile au inclus printre altele Rookie of the Year, Pole of Poles si Manufacturers´ World Championships.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.