Cauta in stiri

RSS Feed

teste

Prima zi de teste de la Valencia

25.11.2008
Foto ©: J.-A. Museau

Sesiunea de teste a celor doua clase mici, 125GP si 250GP, a debutat ieri la Valencia cu un grup numeros de piloti Aprilia evoluand pe circuitul spaniol.

Cel mai rapid pilot al zilei a fost Alvaro Bautista la bordul unei motociclete Aprilia RSA a echipei Aspar. Pilotul spaniol a inregistrat un timp de 1´37.1 pe tur de circuit pregatindu-se pentru un alt asalt la titlul clasei 250GP de anul viitor.

Tot ieri a fost ziua in care Gabor Talmacsi si Mike di Meglio, cei mai recenti doi castigatori ai titlului mondial 125GP, au debutat la clasa 250GP pe noile lor motociclete, fiind cu o secunda in spatele lui Bautista.

Talmacsi va pilota pentru o ramificatie ungureasca a echipei Mapfre Aspar cu noul numar 28, in timp ce Di Meglio, campionul 2008 al clasei 125GP, s-a alaturat chiar echipei de fabrica.

Bradley Smith completeaza impreuna cu Julian Simon echipa Aspar de anul viitor, reusind la clasa 125GP cel mai bun timp pe tur de circuit de 1´41.7.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.