Cauta in stiri

RSS Feed

parteneriate

Primele imagini LCR Honda Playboy

27.03.2009
Foto ©: LCR Honda

Se pare ca negocierile dintre Playboy si LCR Honda au fost finalizate, acestea fiind primele imagini ale motocicletei pilotului francez Randy De Puniet alaturi de noul partener al echipei.

Lucio Cecchinello, patronul si managerul echipei LCR Honda, a ajuns la o intelegere cu Playboy Enterprises Inc. gasind o noua formula de sponsorizare care avantajeaza ambele parti implicate. Filialele Playboy din lume se vor implica separat ca sponsori independenti pentru fiecare etapa in parte, evitandu-se astfel investitiile de multe milioane de euro.

"Suntem in legatura cu Playboy US de multa vreme si am definitivat liniile unui proiect care ne permite sa incepem negocierile cu unele filiale din lume ale brandului. Playboy Italia a evaluat pozitiv proiectul si a confirmat sponsorizarea pentru prima parte a sezonului (testele oficiale de la Jerez si primele doua etape din Japonia si Spania) anexand-o activitatilor sale in vederea relansarii revistei in Italia." a declarat Lucio Cecchinello.

Celebra revista pentru barbati Playboy isi face astfel loc in Campionatul Mondial MotoGP, o miscare indrazneata ce deschide in acelasi timp drumul si pentru alte publicatii similare. Galeria foto integrala poate fi vizualizata aici.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.