Cauta in stiri

RSS Feed

sesiuni de teste

Primele teste din 2009 incep la Jerez

24.01.2009
Foto ©: MotoGP

Un numar important de piloti participanti la clasa 250cc in sezonul competitional 2009 vor incepe testele saptamana viitoare la Jerez, aceasta fiind si prima ocazie de dupa embargoul de iarna impus de organizatori.

Acestia in frunte cu Alvaro Bautista, unul din pricipalii favoriti in lupta pentru titlul mondial, vor trebui sa imparta pista cu o serie de piloti ai clasei 125cc. Castigatorul campionatului de anul trecut, pilotul italian Marco Simoncelli, nu va fi prezent la Jerez preferand sa inceapa testele spre sfarsitul saptamanii in Valencia.

La sesiunea de teste ce se va desfasura de luni, 26 ianuarie pana miercuri, 28 ianuarie, vor participa inclusiv Mike di Meglio si Gabor Talmacsi, amandoi proaspati veniti de la 125cc cu o mare dorinta de afirmare. Alti rivali pentru Bautista in sezonul competitional ce urmeaza sa inceapa sunt Thomas Luthi si Hiroshi Aoyama, cel din urma facandu-si debutul in campionat dupa ce a semnat pe ultima suta de metri cu Team Scot Honda.

Noul coechipier al lui Aoyama, Raffaele de Rosa, va efectua testele programate la Jerez pe o a doua motocicleta Honda, fabrica japoneza urmand sa-i sustina de asemenea pe Hector Faubel si Ratthapark Wilairot, componenti ai echipei Thai Honda PTT. Alex Baldolini si Lukas Pesek completeaza lista participantilor urmand sa testeze pe motociclete Aprilia.

Printre numele reprezentantilor clasei 125cc regasim pe Julian Simon, Sergio Gadea, Bradley Smith, Dominique Aegerter si Sandro Cortese, acestia urmand sa se antreneze intens pentru un sezon ce mai are foarte putin pana la start.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.