Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Program de pregatire pentru Gibernau

25.11.2008
Foto ©: Onde 2000

Sete Gibernau se va intoarce anul viitor in MotoGP recunoscand insa ca nu este momentan intr-o forma fizica prea buna. Veteranul pilot spaniol in varsta de 35 de ani va incepe un program intensiv de pregatire pentru a ajunge la nivelul necesar pilotarii modelului Ducati Desmosedici al echipei Onde 2000.

"In Valencia am avut febra musculara generala. Sunt inca intr-o forma buna dar acasa poti face ce vrei, in schimb a fi pregatit pentru o motocicleta este complet diferit. Iti folosesti muschi pe care nu i-ai folosit timp de doi ani. Am obosit destul de tare dar mental consider ca sunt pregatit. Este o provocare imensa pentru mine sa ma intorc, dar vreau sa-mi dovedesc mie si poate altora de varsta mea ca inca putem face fata la acest nivel."

Sete Gibernau s-ar putea dovedi a fi extrem de important pentru Ducati anul viitor, putand oferi un feedback pretios celorlalti piloti ai marcii italiene.

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.