Cauta in stiri

RSS Feed

prototipuri noi

Prototipul Moriwaki gata de curse

17.02.2009
Foto ©: MotoGP

Moriwaki Engineering, prima companie care a anuntat in mod public ca este interesata sa participe in noua clasa Moto2, se afla pe ultima suta de metri cu pregatirile prototipului de concurs.

Compania japoneza a ales sa foloseasca un motor de Honda CBR 600 RR pentru care a dezvoltat un cadru original, solutie testata initial la inceputul proiectului.

Desi noua clasa va debuta in sezonul din 2011, Moriwaki intentioneaza sa participe pana atunci cu acest model in competitia All Japan Championship pentru a avea ocazia sa optimizeze mai bine performantele motocicletei.

"Moriwaki este foarte incantata sa aiba aceasta noua clasa World GP care ne permite sa concuram cu motocicleta noastra originala impreuna cu toate capabilitatile ingineresti ale Moriwaki. Exista o tendinta in industrie spre transferarea de la 2 timpi la 4 timpi si asta ofera o oportunitate. Profitand de aceasta ocazie, Moriwaki este foarte incantata si abia asteapta sa concureze cu alte motociclete originale, cu ideile si ingineria altor constructori din diferite parti ale lumii."

Moriwaki a participat ultima oara intr-o competitie de Grand Prix in 2005 la Motegi, cu Tohru Ukawa si Naoki Matsudo pilotand motociclete de 990 cmc echipate tot cu motoare Honda.

Alti piloti care vor concura pentru compania japoneza in viitorul apropiat sunt Olivier Jacque si Andrew Pitt.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.