Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Prototipurile Moto2 debuteaza pe circuit

22.04.2009
Foto ©: MotoGP

Prima etapa a Campionatului Spaniol CEV Buckler, desfasurata weekendul trecut in Albacete, a reprezentat si prima aparitie intr-o competitie oficiala a doua motociclete construite special pentru noua clasa Moto2.

Prototipurile de 600 cmc, dezvoltate de echipele Laglisse YM2 si Blusens Honda BQR, au participat la sesiunea de calificare de sambata alaturi de motocicletele clasei Formula Extreme cu motoare de 1.000 cmc.

Pilotii Angel Rodriguez (Laglisse YM2) si Dani Rivas (Blusens Honda BQR) nu au avut dreptul sa evolueze in cursa propriu-zisa, insa dupa rezultatele obtinute acestia s-ar fi aflat la start pe locurile cinci, respectiv sase.

Pana in luna iunie a acestui an ar trebui sa apara mai multe informatii in legatura cu noua clasa Moto2. Pilotul spaniol Dani Arcas urmeaza sa debuteze pe motocicleta echipei Arbizu, in timp ce Fonsi Nieto ar putea testa pentru Laglisse. Toate echipele care doresc sa se implice in Moto2 inca asteapta o decizie in legatura cu numele furnizorului unic de motoare pentru aceasta categorie.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.