Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Randy De Puniet a fost operat la glezna

04.08.2009
Foto ©: MotoGP.com

Pilotul LCR Honda, Randy de Puniet, s-a ales cu glezna stanga rupta in urma unui accident din timpul antrenamentelor de vara, insa dupa operatia de scurta durata suferita acesta spera sa-si poata reveni pentru a pilota la Brno in perioada 14-16 august.

Francezul isi mentinea conditia fizica exersand sambata trecuta pe un circuit de motocross din tara sa natala, alaturi de instructorul sau personal Yves Demaria, atunci cand a ratat o curba si s-a lovit puternic la piciorul stang.

Pilotul in varsta de 28 de ani a fost dus de urgenta la spital, acolo unde doctorii au i-au montat un surub in zona gleznei stangi, de Puniet fiind externat doua zile mai tarziu.

"Yves si cu mine avem un program tipic de antrenament pentru a-mi imbunatati performantele de anul acesta pe circuit. Acest program m-a ajutat mult pana acum si in timpul pauzei de vara nu am dorit sa incetez a ma antrena. Asa ca am mers sa efectuam o scurta sesiune de motocross, dar din pacate am suferit o cazatura iar impactul cu pamantul mi-a cauzat o fractura la glezna stanga."

"Sunt foarte dezamagit de aceasta situatie insa antrenamentul este foarte important pentru mine ca sa pot fi in forma buna in MotoGP. Voi face tot posibilul sa concurez la Brno si sunt sigur ca personalul de la Clinica Mobile ma va sustine in cel mai bun fel posibil." a declarat Randy de Puniet.

Via | motogp.com

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.