Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Revine Edwards in World Superbike?

02.06.2009
Foto ©: Yamaha Racing

Nu cu multi ani in urma, pilotii din MotoGP aveau contracte semnate pe doi ani. Primul an era considerat de "ucenicie".  Adaptarea cu noua motocicleta, cu noua echipa, noul format competitional erau primordiale.

Acum totul s-a schimbat. Pilotii au devenit din ce in ce mai costisitori ca si cheltuieli, timpul pentru acomodare nu mai este luat in calcul ca si solutie viabila in timp - time is money. Trebuie sa incalece prototipul si sa scoata timpi competitivi. Echipele doresc rezultate imediate, un top zece in cel mai rau caz, daca nu chiar top cinci ca si obiectiv.

Numai pilotii de top au in zilele de astazi contracte pe doi ani deoarece sunt intens curtati de catre echipele dornice de victorii. Toti au contracte pe un an si unii doar optiune pentru un al doilea, in functie de rezultatele obtinute sau de capacitatea de a dezvolta motocicleta mai departe.

Unul dintre acesti piloti este si Colin Edwards, al carui contract urmeaza sa expire la final de sezon si sunt zvonuri ca Ben Spies ori Marco Simoncelli vor fi inlocuitorii lui James Toseland sau Colin Edwards la Yamaha Tech3, dupa cum se zvoneste in Italia cum ca ar fi favoritii pentru postul de pilot la Yamaha Fiat dupa retragerea lui Rossi.

Unul dintre forumurile neoficiale ale lui Edwards contin declaratia tatalui sau conform careia Colin ia in considerare o reintoarcere in WSBK, si ca a contactat in acest sens Ducati si Aprilia. Un fapt cunoscut este si acela ca Edwards si-a pastrat legaturile cu Aprilia. Gigi Dall’Igna, directorul tehnic Aprilia, declarand: "Colin a facut o treaba excelenta cat a alergat pentru aprilia, faptul ca rezultatele au intarziat sa apara nu a fost vina sa!"

Acum intrebarea se pune altfel; il vedeti pe Max Biaggi coleg de echipa cu Edwards? Hmm.. sa ne amintim declaratia lui Biaggi de anul trecut: "Edwards alearga numai pentru bani!"

Via | Two Wheels

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.