Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Rizla Suzuki in forma pentru Qatar

08.04.2009
Foto ©: MotoGP

Atat Loris Capirossi cat si Chris Vermeulen considera ca au sanse mari de reusita in prima runda a Campionatului Mondial MotoGP, programata weekendul viitor pe Circuitul International Losail din Qatar.

Reprezentantii echipei Rizla Suzuki au fost printre cei mai rapizi piloti in testele desfasurate anul acesta, Capirossi reusind al treilea timp la Jerez, urmat de Vermeulen pe cinci, lucru care confirma faptul ca noul model GSV-R 2009 a fost imbunatatit semnificativ in timpul vacantei de iarna.

Etapa din Qatar va fi si prima in care intra in vigoare regula unui singur furnizor de anvelope, toti pilotii urmand sa foloseasca Bridgestone, iar in plus pneurile de calificare nu vor mai fi permise. In acelasi timp, pilotii vor avea la dispozitie numai doua sesiuni de antrenamente libere, fata de trei cum era stabilit pana acum.

Loris Capirossi a declarat: "A fost placut sa inchei programul de teste cu un rezultat bun la Jerez si se vede cat de mult a progresat motocicleta in iarna. Dar acum trebuie sa ne concentram la cursa, deoarece trebuie sa continuam imbunatatirea si sa incercam sa obtinem cea mai buna pozitie posibila. Vrem sa fim pe podium si sa castigam curse si cred ca putem ajunge acolo. Qatar a fost o pista dura pentru Suzuki in trecut, dar testul de acolo din acest an a fost destul de bun si speram sa incepem sezonul cu un start puternic."

Chris Vermeulen a adaugat: "Saptamana trecuta la Jerez am avut un test foarte bun si ne-a dat o sansa sa verificam cateva lucruri si sa intram in atmosfera de cursa in timp util pentru Qatar. Am avut un test important luna trecuta la Doha si mergem acolo mult mai bine pregatiti decat data trecuta acum un an. Qatar a fost un circuit pe care ne-am chinuit in trecut, dar noul GSV-R pare sa functioneze foarte bine acolo anul acesta si atat Loris cat si eu am fost rapizi in test. Speram sa fim in primii cinci la Qatar, deoarece asta este cu siguranta ceea ce tintim si daca reusim vom porni puternic sezonul si ne va da ceva pe care sa construim."

Bookmark and Share
b0b0 by b0b0 on 09.04.2009
unde vedeti moto gp ?:>
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.