Cauta in stiri

RSS Feed

teste

Rizla Suzuki testeaza in Japonia

21.11.2008
Foto ©: Rizla Suzuki

Loris Capirossi si Chris Vermeulen, cei doi piloti ai echipei Rizla Suzuki din MotoGP, se vor deplasa in cursul acestei saptamani la fabrica Suzuki din Japonia pentru a testa modelul GSV-R in tunelul de vant. Scopul acestui experiment este de a imbunatati stabilitatea in viraje si in linie dreapta.

Sesiunea de teste din Japonia va avea loc la sediul departamentului Suzuki Racing de langa Hamamatsu, unde pilotii impreuna cu echipa tehnica vor putea testa modelul atat in tunelul de vant cat si pe circuitul alaturat.

Dupa aceasta etapa, membrii echipei Rizla Suzuki vor continua testele saptamana viitoare in Australia pe circuitul de la Phillip Island.

Paul Denning, managerul echipei, a declarat: "Nu facem suficienta testare in tunelul de vant cu actualii piloti GP. Profilul aerodinamic era in mod traditional principalul lucru de testat intr-un asemenea mediu, dar cu o motocicleta de nivelul Grand Prix cautam de asemenea sa creeam o portanta negativa in curbe si in acelasi timp sa facem motocicleta mai usor de mutat de pe o parte pe alta. Nu este vorba numai de linia dreapta, ci si de cat de usor se manevreaza si cat de stabila este motocicleta in acelasi timp."

Rizla Suzuki

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.