Cauta in stiri

RSS Feed

Rossi: "Am avut noroc ca am putut sa imi controlez motocicleta pe pietris."

Ciprian | 30.06.2015
Foto ©:

Valentino Rossi si-a asigurat cea de-a 3-a victorie a sezonului la Assen!

Acesta a fost presat majoritatea cursei de catre Marc Marquez. Daaar, dupa cum stiti, ultima sicana a decis castigatorul.

“Doctorul” a spus dupa cursa: “Este importanta o victorie intr-un asa campionat strans. Cred ca am facut o cursa buna inca de la inceput, pornind din pole position.”

“Am tras tare pentru a-i depasi pe ceilalti. Am avut viteza buna si am pus ceva distanta intre mine si Jorge. Din pacate, nu am scapat de Marc. Am incercat sa fortez dar el era in spatele meu.”

“Am incercat din nou sa fortez pe final dar nu l-am putut depasi pe Marc, apoi am fost ingrijorat fiindca eram la limita dintre mine si motocicleta. Marc m-a depasit din spate dinainte sa il vad.”

“Apoi a urmat o ultima tura in care am scos timp bun. Am ajuns pe ultima sicana la limita, am intrat si am vazut motocicleta lui Marc prea tarziu. Ne-am atins asa ca am fost nevoit sa tai virajul. Am avut noroc ca am putut sa imi controlez motocicleta pe pietris.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.