Cauta in stiri

RSS Feed

Rossi: "Am crezut ca pot s-o fac, dar am renuntat."

Ciprian | 05.05.2015
Foto ©:

Dupa cum stiti, Rossi a reusit sa obtina locul 3 in Jerez. Acesta a plecat de pe 5 si a trecut rapid pe 4, continuandu-si drumul sau spre podium.

“Doctorul” l-a tatonat pe Marquez dar acesta nu a reusit performanta din Argentina. A decis intr-un final sa ramana pe 3, fiind al 4-lea podium consecutiv al sau din campionat.

Valentino Rossi a spus: “A fost un weekend dificil. De vineri ne-am axat pe o setare reusita si nu am putut sa pilotez la capacitate maxima. Pana la urma, am reusit sa obtin podiumul, deci nu e rau, a fost o cursa frumoasa.

Intrarea pe viraj nu a fost de 100%. Am avut un moment in cursa cand m-am apropiat mult de Marc. Am crezut ca vom avea o lupta frumoasa pana la final dar m-am lasat pagubas. Am acumulat multe puncte si am obtinut doua victorii si patru podiumuri. M-am indepartat de Dovizioso. Nu trebuie sa ne gandim la puncte inca, ci la motocicleta, sa fie mai competitiva cu fiecare weekend.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.