Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Rossi: "Burgess este un geniu"

11.09.2009
Foto ©: Yamaha Racing

Multiplul campion mondial Valentino Rossi si-a exprimat intr-un interviu recent admiratia fata de seful echipei Fiat Yamaha MototGP, Jerry Burgess.

Cand a fost intrebat despre relatia de lucru dintre el si australian, Rossi a raspuns:
"Sunt foarte fericit sa il am in preajma, cand l-am cunoscut am realizat ca am un mare noroc, asadar am incercat sa stau cat mai aproape de Jerry. Este aproape imposibil sa ai o asemenea relatie cu sotia. Dragostea se inteteste cu fiecare an care trece."

La intrebarea daca Jerry este platit pe masura experientei pe care o are, Rossi a spus:
"Nu il poti plati destul pe Jerry niciodata, este un geniu. Si nu ma refer numai la motociclete, ci si la atmosfera creata de el in cadrul echipei."

Cei doi au castigat impreuna multiple campionate de GP, cu toate acestea au existat si momente divergente intre ei:
"In 2007 Michelin era groaznic fata de Bridgestone, in special pe anumite piste. M-am certat mult cu cei din echipa datorita pneurilor, iar Jerry era unul dintre ei."

"I-am spus atunci: Jerry, Jerry asculta-ma, Bridgestone sunt foarte bune, mai bune decat Michelin. Am luptat mult si m-am consumat extrem pana am reusit sa obtin pneurile Bridgestone. Dar in acelasi timp Yamaha a mai facut un pas, deaoarece nu era deloc rapida in 2007."

Rossi in schimb este convins ca nu ar fi avut atatea titluri la rand daca nu l-ar fi avut in spate pe australian:
"Reusind sa il iau pe Jerry de la Honda laolalta cu toata echipa, a fost un lucru minunat. Dar dupa, trebuie sa recunosc ca meritul nu a fost doar al meu ci si al celor de la Yamaha, care au decis atunci ca trebuie sa lucreze indeaproape cu mine pentru a castiga. Asta a facut diferenta."

Via | Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.