Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Rossi: "Eu sau Lorenzo la Yamaha"

09.11.2009
Foto ©: crash.net

Intr-un interviu acordat postului britanic BBC, italianul Valentino Rossi a avertizat ca Yamaha trebuie sa aleaga intre el sau colegul si Jorge Lorenzo, pentru sezonul MotoGP 2011.

Yamaha trebuie sa aleaga intre mine si Jorge in 2011,” a spus Rossi. “Am o posibilitate deosebita de a merge la Ducati si nu este 100% sigur ca voi ramane la Yamaha. As putea pilota pentru Ducati si sa incerc sa castig campionatul cu o motocicleta italiana. Asta ar fi o motivatie puternica.

Spaniolul Lorenzo a terminat al doilea sau sezon MotoGP pe locul doi, fiind principalul rival al lui Rossi si pierzand sansa la titlu abia in penultima runda a sezonului de la Sepang. Rossi a declarat de mai multe ori faptul ca nu ii face deloc placere sa dezvolte o motocicleta de care poate beneficia si cel mai apropiat  rival al sau.

Atat Rossi cat si Lorenzo vor pilota impreuna la Fiat Yamaha si in sezonul 2010, anul in care le expira si contractele cu aceasta echipa, optiunile acestora ramanand deschise pentru 2011.

Via | Crash

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.